Ποιοι ειμαστε

Η Anakainisi365 ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις και τις οικοδομικές εργασίες.

Έχοντας πλέον εμπειρία πάνω από μία δεκαετία παρέχουμε έναν αριθμό ειδικευμένων και εκπαιδευμένων επαγγελματιών με πείρα στον οικοδομικό κατασκευαστικό τομέα για να αναλάβουν οποιεσδήποτε εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης ακινήτων ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Στην εταιρία μας η ανακαίνιση είναι η ειδικότητά μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των εργασιών όπως υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικές, εργασίες, τοποθέτηση πλακιδίων, επένδυσης δαπέδων και τοίχων, εργασίες ξύλου αλλά και οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού.

Η αποστολη μας:

Πάντα στους χρόνους μας, με προσιτές τιμές, επαγγελματισμό και προσοχή στη
λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε εργασίας, φέρνουμε σε πέρας οποιαδήποτε πρόκληση και φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Το οραμα μας:

Από την αρχή της ίδρυσης της εταιρίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε το ίδιο ξεκάθαρο όραμα. Να ανακαινίζουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, να προλαμβάνουμε και να μη προκαλούμε περιττές βλάβες και να χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας για να εμπνεύσουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις που μακροπρόθεσμα θα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Οι αξιες μας:

Οι αξίες μας ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Οι 4 βασικές αξίες μας είναι ποιότητα, υπευθυνότητα, σεβασμός και πρωτοπορία.

Γιατί να μας επιλεξετε!

Ασχολούμαστε μόνο με ότι είμαστε ειδικοί. Αν αναλάβουμε ένα έργο, μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι θα σας παραδοθεί εγκαίρως, εντός των καθορισμένων ορίων του προϋπολογισμού και στο ανώτατο επίπεδο ποιότητας.
Η αποστολή μας είναι μία και πολύ απλή! Να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Η παράδοση των έργων που αναλαμβάνουμε εντός χρόνου, εντός προϋπολογισμού και εντός των υψηλότατων ποιοτικών μας προδιαγραφών είναι η δέσμευση μας.
Κάθε έργο είναι διαφορετικό τόσο στις απαιτήσεις όσο και στον βαθμό δυσκολίας. Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση!
Έχετε κάποιες ερωτήσεις ή απορίες !
Μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζί μας οποιαδηποτε στιγμή!