ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ FAN COIL

Κλιματιστικές μονάδες Fan Coil

Οι κλιματιστικές μονάδες Fan Coil είναι εσωτερικές μονάδες κλιματισμού ψύξης –  θέρμανσης που λειτουργούν σε κύκλωμα νερού. Είναι αθόρυβα με μοντέρνο σχεδιασμό και με πολύ μικρή κατανάλωση. Διατίθενται σε τύπο δαπέδου, τοίχου και οροφής. Προσφέρεται η δυνατότητα κρυφής τοποθέτησης διότι μπορούν να τοποθετηθούν σε ψευδοροφές.

Χρήση

Η κυριότερη χρήση τους είναι σαν σώματα ψύξης – θέρμανσης καθώς λειτουργούν εξαιρετικά με τις αντλίες θερμότητας.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε

Πριν από όλα χρειάζεται να γίνει μία μελέτη προκειμένου να καθοριστούν οι ανάγκες μας. Χρειάζεται να υπολογίσουμε τις απώλειες, τα ψυκτικά φορτία του χώρου  καθώς και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και κατόπιν να επιλέξουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχουν τα fan coils που θα επιλέξουμε.
Εφόσον καταλήξουμε στον τύπο fan coils που είναι κατάλληλα για τον χώρο μας,  σχεδιάζουμε την υδραυλική, ηλεκτρική και ηλεκτρονική συνδεσμολογία που θα μας δώσει το καλύτερο συνδυασμό οικονομίας, απόδοσης και λειτουργικότητας. Η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον σχεδιασμό από έμπειρους τεχνικούς που θα διασφαλίσουν την εγκατάσταση.

Τιμές

Οι τιμές των κλιματιστικών μονάδων τύπου fan coils κυμαίνονται από 3500€ – 10000€ ανάλογα με τον τύπο την συνολική ισχύ, τα χαρακτηριστικά του, τις ανάγκες του χώρου και τα τετραγωνικά του μέτρα .

Πλεονεκτήματα

·         Εύκολη τοποθέτηση

·         Οικονομική κατανάλωση

·         Συνδυάζει ψύξη – Θέρμανση

·         Έλεγχος θερμοκρασίας    ανά  δωμάτιο

·         Χαμηλή τιμή αγοράς

 

fan coil δαπέδου