ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ανακαίνιση  ακινήτων από έμπειρα συνεργεία

Η εποχή στην οποία ζούμε  μας οδηγεί στην αναζήτηση  ιδανικών λύσεων στο θέμα της κατοικίας.

Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας, ο περισσότερος κόσμος επιλέγει να αγοράσει ένα παλιό ακίνητο και να το ανακαινίσει από  το να προχωρήσει σε αγορά νεόδμητου ακινήτου.

Για το λόγο αυτό πρέπει να γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα, ώστε το αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση σπιτιού να είναι ικανοποιητικό τόσο σε οικονομικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις ανάγκες μας.

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έμπειρους τεχνίτες για την ανακαίνιση του χώρου σας ή να δώσετε την εργασία συνολικά σε κάποια εταιρεία ανακαινίσεων και έτσι θα είστε ήσυχοι ότι όλα θα εκτελεστούν σωστά, όπως τα συμφωνήσατε και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  Η εταιρεία που θα αναλάβει την ανακαίνιση ή κατασκευή του χώρου σας, είναι ο μελλοντικός σας συνεργάτης και βοηθός. Είναι δίπλα σας για να σας προτείνει ιδέες και να σας διευκολύνει να φτιάξετε αυτό που ονειρεύεστε. Η μη ανάθεση του έργου από έμπειρα συνεργεία κρύβει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό αποτυχίας, καθώς μπορεί να προκύψουν τεχνικά θέματα τα οποία με μη σωστή διαχείριση θα σας βγάλουν έξω από τον αρχικό οικονομικό στόχο.

Η anakainisi365 μπορεί να σας προσφέρει μια οικονομοτεχνική προσφορά και  να σας προτείνει τα έργα που θα αυξήσουν την αξία και την εμπορικότητα του ακινήτου για την περίπτωση που χρειαστεί να το νοικιάσετε η να το πουλήσετε.

5 απλα ΒΗΜΑΤΑ

  • Επικοινωνείτε μαζί μας, περιγράφετε το ακίνητό σας και τις εργασίες ανακαίνισης που ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε.
  • Έμπειρος συνεργάτης μας επισκέπτεται το χώρο σας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σας ενημερώνει για τις δυνατότητες ανακαίνισης, σας δίνει προτάσεις και συμβουλές.
  • Καθορίζουμε όλες τις παραμέτρους και το τελικό κόστος για την ανακαίνιση του ακινήτου σας.
  • Πραγματοποιούμε μελέτη εφαρμογής, επιλέγετε με τη βοήθειά μας τα υλικά, ενώ τα εξειδικευμένα συνεργεία μας διαμορφώνουν τον νέο σας χώρο.
  • Σας παραδίδουμε ένα νέο ανακαινισμένο χώρο, όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Floor Heating_3-anakainisi-365

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣOΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Thermal-facet_3.1-anakainisi-365

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ AIRBNB

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

 

http://www.anakainisi365.gr/