Εταιρεία

Ποιοί Είμαστε

Η Anakainisi365 ιδρύθηκε το 2007 με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις και τις οικοδομικές εργασίες.

Έχοντας πλέον εμπειρία πάνω από μία δεκαετία παρέχουμε έναν αριθμό ειδικευμένων και εκπαιδευμένων επαγγελματιών με πείρα στον οικοδομικό κατασκευαστικό τομέα για να αναλάβουν οποιεσδήποτε εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης ακινήτων ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Στην εταιρία μας η ανακαίνιση είναι η ειδικότητά μας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των εργασιών όπως υδραυλικές εργασίες, ηλεκτρολογικές, εργασίες, τοποθέτηση πλακιδίων, επένδυσης δαπέδων και τοίχων, εργασίες ξύλου αλλά και οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού.

Αποστολή

Πάντα στους χρόνους μας, με προσιτές τιμές, επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε εργασίας, φέρνουμε σε πέρας οποιαδήποτε πρόκληση και φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Όραμα

Από την αρχή της ίδρυσης της εταιρίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε το ίδιο ξεκάθαρο όραμα. Να ανακαινίζουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, να προλαμβάνουμε και να μη προκαλούμε περιττές βλάβες και να χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις μας για να εμπνεύσουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις που μακροπρόθεσμα θα κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Αξίες

Οι αξίες μας ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Οι 4 βασικές αξίες μας είναι ποιότητα, υπευθυνότητα, σεβασμός και πρωτοπορία.

Με ασφάλεια

Στην Anakainisi365 λαμβάνουμε την ασφάλεια σοβαρά υπόψιν. Φροντίζουμε να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα απο το νόμο μέτρα ασφαλείας φροντίζοντας να επιμορφώνουμε συνεχώς τους ανθρώπους μας.