ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠ.ΧΩΡΩΝ

Σε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση σπιτιού ή επ. χώρου οι εσωτερικές πόρτες έχουν ιδιαίτερο ρόλο. Στην αγορά υπάρχουν πολλά μοντέλα εσωτερικών πορτών σε μοντέρνες ή κλασσικές γραμμές για να επιλέξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και το στυλ της ανακαίνισής σας.

  • Ξύλινες

Οι πόρτες από ξύλο μασίφ έχουν φυσική ομορφιά και δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κλασικού ή μοντέρνου στυλ. Αντέχουν στο χρόνο και τα προϊόντα που προορίζονται για τη συντήρηση  ή την βαφή τους είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Με τα κατάλληλα εξαρτήματα όπως μεντεσέδες, κλειδαριά, πόμολα κ.α. έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στη διακόσμηση του εσωτερικού μας χώρου. 

 

 

  • Laminate

Οι πόρτες  laminate είναι η ιδανική λύση για μια οικονομική ανακαίνιση. Συνδυάζουν ποιότητα και ανθεκτικότητα και δίνουν ενα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Η τελική επιφάνεια επενδύεται με φύλλο Laminate σε διάφορες απομιμήσεις ξύλου όπως κερασιά, οξιά, wenge, καρυδιά, decape λευκό και γκρι – μπεζ. Υπάρχουν σε πολλά χρώματα και σχέδια για να διαλέξετε εύκολα αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ ανακαινισης. 

 

  • Αλουμινίου

Οι πόρτες αλουμινίου είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους. Κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σε απομίμηση ξύλου.Παρέχουν ασφάλεια, ποιότητα, είναι ανθεκτικές στην υγρασία και αρκετά οικονομικές. Τα πάνελ κατασκευάζονται από αλουμίνιο και τα διακοσμητικά στοιχεία από χυτό αλουμίνιο με κύριο χαρακτηριστικό την αντοχή στο χρόνο. 

 

  • Γυάλινες

Οι γυάλινες πόρτες είναι η ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού. Επιτρέπουν τη διάχυση του φωτός μέσα σε έναν χώρο, βελτιώνουν την εικόνα του και δίνουν την εντύπωση ενός ενιαίου και μεγαλύτερου χώρου. Κυκλοφορούν σε διάφορες τιμές που ταιριάζουν σε όλα τα σπίτια-επ.χώρους. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και ιδιότητες όπως, θερμομονωτικές και ηχομονωτικές, με στεγανοποίηση φύλλων, με διάφορους μηχανισμός, με ενισχυμένα κρύσταλλα, με εκτυπώσεις πάνω στο φύλλο κ.ά. 

  • Συρόμενες

Με τις συρόμενες πόρτες μπορούμε εύκολα να χωρίσουμε τα δωμάτια και ταυτόχρονα να κάνουμε το χώρο ενιαίο με έναν ιδιαίτερο τρόπο και στυλ. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε στυλ, υλικά και διαστάσεις  που δίνουν νέα διάσταση στην καθημερινότητά μας. 

 

 

 

 

Η  anakainisi365, μπορεί να σας προτείνει και να τοποθετήσει τις εσωτερικές πόρτες που ταιριάζουν στο ύφος της ανακαινισης σας και συμφωνα πάντα με το προσωπικό σας γούστο.