ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ – ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ – Γιατί είναι απαραίτητη;

Η μόνωση της ταράτσας είναι μία πολύ σημαντική εργασία που επιβάλλεται να γίνεται σε όλα τα κτίρια. Τα τελευταία διαμερίσματα του κτιρίου ή οι μονοκατοικίες είναι εκτεθειμένες στο κρύο και στη ζέστη αλλά και στην υγρασία και την μούχλα.

Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να ενημερωθείτε καλύτερα για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Τι χρειάζεται η ταράτσα μου, μόνωση ή στεγανοποίηση και ποια η διαφορά;

Πρόκειται για δύο διαφορετικές διαδικασίες. 

Η στεγανοποίηση αποτρέπει την εισροή υδάτων και υγρασίας στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου χωρίς όμως να προσφέρει μόνωση. 

Η Θερμομόνωση της ταράτσας είναι πλέον μια διαδεδομένη εφαρμογή που ουσιαστικά εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα από την οικονομία που προσφέρει στις απώλειες θέρμανσης ή ψύξης του χώρου μας.

Τι τύπος μόνωσης ταιριάζει στην ταράτσα μου;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική γι΄ αυτό και η μόνωση της ταράτσας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η παλαιότητα του κτιρίου, το εμβαδόν της, τη συχνότητα χρήσης, το είδος της επιφάνειας, αν υπάρχει ήδη κάποιο είδος μόνωσης και φυσικά ο διαθέσιμος προϋπολογισμός.

Τι τύπος στεγανοποίησης ταιριάζει στην ταράτσα μου;

Η εταιρία anakainisi365  διαθέτει την επιλογή στεγανοποίησης της ταράτσας σας  με hyperdesmo system και με ασφαλτικές μεμβράνες.

Το hyperdesmo είναι ιδανικό υλικό για γενική χρήση στεγάνωσης και έχει άριστη πρόσφυση σχεδόν σε όλα τα υποστρώματα με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. 

Η στεγανοποίηση με ασφαλτικές μεμβράνες παρέχει ολοκληρωμένη προστασία κατά της υγρασίας και μειώνει σε ικανοποιητικό βαθμό τις συνέπειες της ζέστης και του κρύου από το εξωτερικό στο εσωτερικό του χώρου. Έχει μεγάλη διάρκειας ζωής και προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Τι κερδίζω με τη στεγανοποίηση;

Είναι γνωστό ότι η αυξημένη υγρασία προκαλεί χημική διάβρωση, οξείδωση του οπλισμού, αποσάθρωση και αποσύνθεση των υλικών του σκυροδέματος. Έτσι δημιουργούνται προβλήματα υγρασίας στα ταβάνια δημιουργώντας σταδιακά αποσάθρωση του μπετού και την οξείδωση του οπλισμού της ταράτσας. 

Έτσι κερδίζεται ένα πιο υγιές και καθαρό περιβάλλον!

Η anakainisi365 με τους έμπειρους τεχνικούς της και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιεί, σας δίνουν λύσεις για την εξιδεικευμένη και σωστή αντιμετώπιση του δικού σας προβλήματος μαζί με το οικονομικό κόστος και την εγγύηση των εργασιών της.

http://www.anakainisi365.gr