Ανακαίνιση σπιτιού για βραχυχρόνια μίσθωση (Airbnb)

Η ανακαίνιση σπιτιού για Airbnb, αφορά ανακαίνιση κατοικιών με σκοπό την ενοικίασή τους μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός, μας επιβάλλει να ανακαινίσουμε το ακίνητό μας, γιατί έχει παρατηρηθεί ότι οι επισκέπτες προτιμούν να πληρώσουν λίγα επιπλέον χρήματα ώστε να μείνουν σε ένα ωραίο και περιποιημένο σπίτι. Ανακαινίζοντας σωστά το ακίνητο μας, θα έχουμε πολύ καλές αξιολογήσεις από τους επισκέπτες μας, θα έχουμε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα κι έτσι το ποσό που δαπανήσαμε για την ανακαίνιση θα καλυφτεί σύντομα.

Ας δούμε τι εργασίες ανακαινίσεις μπορούμε να κάνουμε.

  • Ανακαίνιση κουζίνας: Η κουζίνα είναι ο χώρος στον οποίο χρειαζόμαστε λειτουργικότητα και ευκολία. Ο καλός φωτισμός, τα έπιπλα, οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θα κάνουν τον χώρο σας φιλικό και ελκυστικό προς τους επισκέπτες.

  • Ανακαίνιση μπάνιου: Τα φθαρμένα είδη υγιεινής, τα σπασμένα πλακάκια και η υγρασία που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο του μπάνιου σας, δεν θα φέρουν καλές κριτικές από τους επισκέπτες. Επιλέξτε μοντέρνους χρωματισμούς, πλακάκια σε ότι στυλ θέλετε , είδη υγιεινής, ντουζιέρα ή μπανιέρα, φωτισμό και η anakainisi365 θα τα προσαρμόσει στο χώρο σας. 

  • Ανακαίνιση υπνοδωματίου/υπνοδωματίων: Το υπνοδωμάτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία σε ένα σπίτι Airbnb και θα πρέπει να είναι άνετος και ζεστός. Στην ανακαίνιση του υπνοδωματίου, εκτός από το σωστό βάψιμο και την διακόσμηση του χώρου συγκαταλέγονται η αλλαγή και τοποθέτηση πατώματος (ξύλινο ή πλακάκια), αλλαγή κουφωμάτων, εγκατάσταση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγής φωτισμού, τοποθέτηση ταπετσαρίας, ξυλουργικές εργασίες (ντουλάπια, ράφια, κρεβάτι κ.α.), τοποθέτηση κλιματιστικού
  • Χρωματισμός διαμερίσματος: Η σωστή επιλογή χρωμάτων είναι πολύ σημαντική για το διαμέρισμά σας καθώς είναι μια σημαντική εργασία που ομορφαίνει, αναβαθμίζει και χαρίζει καλαισθησία στο σπίτι σας.

  • Εσωτερικές πόρτες: Τα εσωτερικά κουφώματα είναι μέρος της διακόσμησης και αποτελούν σημαντικό κομμάτι του σπιτιού γιατί διαχωρίζουν τα δωμάτια μεταξύ τους και προσφέρουν ασφάλεια και αυτονομία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ξύλινες, laminate, γυάλινες κ.α.

 

  • Ξυλουργικές εργασίες και εσωτερικά έπιπλα: Οι ξύλινες επιφάνειες σε ένα σπίτι προσδίδουν προσωπικότητα και μοναδικότητα. Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στις ξυλουργικές εργασίες είναι οι εργασίες φινιρίσματος ή κατασκευής ντουλάπες, πόρτες, παράθυρα, έπιπλα κουζίνας, κρεβατοκάμαρες, μικροέπιπλα κ.α.
  • Σχεδιασμός και διαμόρφωση σπιτιού: Ένα κύριο χαρακτηριστικό που έχουν τα διαμερίσματα Airbnb είναι ότι εκτός από τους στανταρντ χώρους κουζίνα μπάνιο, σαλόνι, τα υπόλοιπα ειναι υπνοδωμάτια. Θα λειτουργούσε πολύ θετικά στο χώρο σας αν θα μπορουσατε να δημιουργήσετε ενα υπνοδωμάτιο master το οποίο θα έχει και μπάνιο. Η τοποθέτηση air condition σε κάθε χώρο ξεχωριστά επιτρέπει στους επισκέπτες σας να νιώθουν πιο άνετα, καθώς θα μπορούν να απομονώνουν το υπνοδωμάτιό τους από τον υπόλοιπο χώρο σε περίπτωση που υπάρχουν κι άλλοι επισκέπτες.
  • Ανακαίνιση ή αλλαγή πατώματος: Πολλές φορές λόγω φθοράς είναι απαραίτητο να αλλαχθεί το πάτωμα και να αντικατασταθεί είτε από ξύλο είτε από πλακάκια ή μάρμαρο. Η επιλογή του κατάλληλου υλικού είναι από το στυλ και την προσωπικότητα που θέλετε να προσδώσετε στο διαμέρισμά σας.

  • Ανακαίνιση μπαλκονιού: Η αναδιαμόρφωση του μπαλκονιού ή της βεράντας μας θεωρείτε απαραίτητη . Μπορούμε να αλλάξουμε αν επιτρέπεται ή να βάψουμε τα κάγκελα δίνοντας έτσι λάμψη στην εξωτερική μεριά του σπιτιού μας. Απαραίτητο είναι να αντικαταστήσουμε τα σπασμένα πλακάκια αν υπάρχουν ή ακόμα θα μπορούσαμε να τα καλύψουμε με ξύλινα ή συνθετικά πλακίδια απομίμησης ξύλου, τα οποία είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και δίνουν στυλ στο μπαλκόνι μας.
  • Σύστημα σκίασης: Η χώρα μας είναι ηλιόλουστη και η ανάγκη μας για σκίαση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι απαραίτητη χειμώνα – καλοκαίρι. Οι τέντες, τα στέγαστρα, οι περσίδες, τα εξωτερικά τζάμια σκίασης αλλά και οι πέργκολες είναι μερικοί τρόποι να απολαύσει ο επισκέπτης μας την βεράντα του κατά τη διάρκεια της διαμονής του

Η εταιρία anakainisi365, με το λεπτομερή και πάντα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας σχεδιασμό,  εγγυάται ένα απόλυτα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.