Η ανακαίνιση κατοικίας την εποχή του Κορωνοϊού

Η ανακαίνιση κατοικίας την εποχή του Κορωνοϊού

Η παραμονή στο σπίτι και η απαγόρευση της κυκλοφορίας, λόγω της πανδημίας του covid19, κάνει όλο και περισσότερους Έλληνες να παίρνουν την απόφαση να ανακαινίσουν την κατοικία τους.

Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα δεδομένα και τις συνήθειες μας και έχει μετατρέψει την κατοικία μας σε χώρο εργασίας, εκπαίδευσης και διασκέδασης. Μένοντας σπίτι ίσως διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σε αυτό λειτουργικά προβλήματα, σημεία που δεν μας ικανοποιούν, βλάβες κ.α.  Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, εάν σκεφτεί κανείς ότι έχει πλέον πάρα πολύ χρόνο να ασχοληθεί με το σπίτι του.

Από την οικονομική κρίση και μετά, καθώς πάγωσε η κακατασκευή νέων κατοικιών και λόγω περιορισμένου προυπολογισμού οι Έλληνες προτιμούν την ανακαίνιση του σπιτιού τους, παρά την αγορά νέου. Οι ανακαινίσεις είναι συνήθως ολικές, ή περιορίζονται στους χώρους του μπάνιου και της κουζίνας.

Από την πρώτη μέρα αυτής της κρίσης η anakainisi365 έλαβε και συνεχίζει καθημερινά να λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλίσει την υγεία τόσο του εργατικού δυναμικού της, όσο και των πελατών της.

Η ζωή συνεχίζεται, έστω και με διαφορετικούς ρυθμούς και μεθόδους.

Εμπιστευτείτε την anakainisi365 και ξεκινήστε μαζί μας την μελέτη για το έργο που σας ενδιαφέρει.